• Voor jouw ondersteuning op social media, fotografie en communicatie

  • Voor jouw ondersteuning op social media, fotografie en communicatie

About ShareOn

Sharon Damen

Eigenaresse

Hi there! Ik ben Sharon, 25 jaar en woonachtig in het prachtige Tilburg. Ik heb in juni 2017 mijn bachelor Sociale Psychologie aan Tilburg University behaald. Tijdens mijn studie kreeg ik al veel colleges over marketing, en hoe je hier op psychologische wijze op in kan spelen. Super interessant natuurlijk! Na het behalen van mijn bachelor besloot ik, op eigen initiatief, om een zomer fulltime stage te lopen als online marketeer bij OTTO B.V. in Tilburg. Tijdens deze stage lag het accent eigenlijk vooral op social media marketing, en daarbij ook een stuk online marketing. Ik was altijd al druk bezig met social media, maar tijdens deze stage werd mijn liefde voor dit vakgebied nét even extra aangewakkerd. Ik besloot na de zomervakantie niet verder te gaan met een master, maar de sprong in het diepe te wagen: een eigen onderneming opzetten! Binnen één week zette ik alles op: een logo, website, KvK inschrijving. Gas erop! Want ja, zo ben ik. Als ik iets in mijn hoofd heb, wil ik het liever gister dan vandaag nog gedaan hebben.

Julia Meijering

Content marketeer

Momenteel loopt Julia stage bij ShareOn. Tijdens haar stage bijt zij zich vast in social media marketing en het opzetten/uitdenken van nieuwe concepten. Zo houdt ze zich onder andere bezig met de nieuwe flexwerkplek in Tilburg: CitySeats. Daarnaast ontwikkelt ze nieuwsbrieven, schrijft ze landingspagina’s en creëert ze social media content! Een echte allrounder dus.

Kirsten Konings

Content marketeer

Hi, ik ben Kirsten Konings (21) en werkzaam bij ShareOn. Na een toffe en leerzame stageperiode mocht ik mijn werkzaamheden voortzetten en werk ik nu dus parttime voor ShareOn. Ik houd me vooral bezig met het maken en inplannen van de social media berichten voor een aantal van onze klanten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de blogs en handleidingen die worden gepubliceerd.