Het gezicht achter ShareOn

About me

Sharon Damen

Hi there! Ik ben Sharon, 23 jaar en woonachtig in het prachtige Tilburg. Ik heb in juni 2017 mijn bachelor Sociale Psychologie aan Tilburg University behaald. Tijdens mijn studie kreeg ik al veel colleges over marketing, en hoe je hier op psychologische wijze op in kan spelen. Super interessant natuurlijk! Na het behalen van mijn bachelor besloot ik, op eigen initiatief, om een zomer fulltime stage te lopen als online marketeer bij OTTO B.V. in Tilburg. Tijdens deze stage lag het accent eigenlijk vooral op social media marketing, en daarbij ook een stuk online marketing. Ik was altijd al druk bezig met social media, maar tijdens deze stage werd mijn liefde voor dit vakgebied nét even extra aangewakkerd. Ik besloot na de zomervakantie niet verder te gaan met een master, maar de sprong in het diepe te wagen: een eigen onderneming opzetten! Binnen één week zette ik alles op: een logo, website, KvK inschrijving. Gas erop! Want ja, zo ben ik. Als ik iets in mijn hoofd heb, wil ik het liever gister dan vandaag nog gedaan hebben.

About the team

Hoe gaaf is het als je uiteindelijk te veel werk hebt, waardoor je samenwerkingen met andere ondernemers aan kunt gaan die je kunnen helpen? Ja, dat is écht een gaaf gevoel. Ik vond het een hele stap om werkzaamheden uit handen te geven, omdat ik best een beetje (ahum) perfectionistisch ben. Maar dankzij deze topper heb ik dat echt grotendeels los kunnen laten. Ik stel je graag aan die powervrouw voor.

Marjolein van Es

Dit is Marjolein. Met de kennis van haar opleiding Business Communication & Digital Media en haar enthousiasme weet Marjolein van alles op het gebied met social media een groot succes te maken. Marjolein is creatief, perfectionistisch en flexibel. Ze weet als geen ander hoe ze vanuit een foto een toffe tekst schrijft, en hoe ze beeld en tekst elkaar laat versterken.

Contactgegevens

ShareOn

0637341262

sharon@shareon.nl

KvK: 69945691

Social media

© Copyright - ShareOn | 2019