Wil jij zelf je social media rocken?

Social media trainingen

Wil jij zelf graag een pro worden in het beheren van je social media kanalen, maar beschik je nog niet over de juiste kennis of heb je even een steuntje in je rug nodig? Ik verzorg ook trainingen, waarin ik je binnen 2,5 uur alles leer over de ins- en outs van social media, de huidige trends én hoe jij je bereik kunt vergroten. Ik vind het enorm belangrijk dat je echt het gevoel hebt dat je zelf de verkregen informatie ook daadwerkelijk kunt gaan toepassen. Daarom reserveer ik in mijn trainingen altijd ruimte om de tips en tricks direct toe te passen!

Facebook training

Tijdens de Facebook training gaan we specifiek kijken naar hoe jij meer uit jouw zakelijke Facebook pagina kunt halen. Ik voorzie je onder andere van de huidige trends en ontwikkelingen op Facebook, hoe jij een pro wordt in het verzinnen en plannen van relevante content én laat je zien hoe je je statistieken kunt beheren. Want eerlijk: je statistieken zijn heilig! Tijdens deze training ga je ook direct aan de slag met het maken van een contentplanning op basis van mijn tips, zodat je na deze training ook direct in de praktijk door kunt gaan met het uitvoeren!

Instagram training

Tijdens de Instagram training gaan we specifiek kijken naar hoe jij meer uit jouw zakelijke Instagram pagina kunt halen. Ik voorzie je onder andere van informatie over het effectief plannen van je content op Instagram. Ook kijken we naar zogenaamde “micro-influencers” of ambassadeurs én naar hoe jij een zo groot mogelijk bereik krijgt op Instagram. Tijdens deze training ga je ook direct aan de slag met het beheren van je statistieken én het indelen van je Instagram pagina, waardoor je meer grip krijgt op je doelgroep en hoe je hier op in kunt spelen!

Social training

Tijdens deze training zullen we aan de slag gaan met Instagram, Facebook én LinkedIn. We gaan kijken naar hoe de algoritmes van deze drie platformen werken, hoe je van alle kanalen je statistieken kunt uitlezen en waarom het zo ontzettend belangrijk is om te variëren in content. We bespreken de ontwikkelingen op de platformen en onderzoeken welke kanalen jij het beste kunt inzetten om jouw gewenste doelgroep te bereiken. Ook ga je, na het verzamelen van informatie, zelfstandig aan de slag om de informatie toe te passen in de praktijk!

Heb je interesse in één van mijn trainingen? Neem dan contact met mij op!

Contactgegevens

ShareOn

0637341262

sharon@shareon.nl

KvK: 69945691

Social media

© Copyright - ShareOn | 2019