BRANDING.

Een verpletterende eerste indruk: die maak je maar één keer. Dankzij jouw branding.

Zichtbaar zijn bij jouw doelgroep dankzij

HUISSTIJL

ONTWIKKELING.

Het vertellen van jouw verhaal begint met het opzetten van een passende huisstijl. Een huisstijl die past bij jouw missie en visie, doelen en ambities. Waar over nagedacht is. Wat elke vezel in je lichaam raakt.

 

ShareOn ondersteunt jou bij de ontwikkeling van jouw huisstijl. Of dat nu gaat om het opzetten van een compleet nieuwe brand of het herpositioneren van jouw bestaande organisatie. Onze specialisten stellen kritische vragen, onderzoeken de trends in de markt en kruipen in de huid van jouw doelgroep om zo een identiteit te ontwikkelen die écht impact maakt.

Zorg voor herkenbaarheid in al jouw

COMMUNICATIE

MIDDELEN.

In jouw organisatie gebruik je dagelijks wel tientallen verschillende communicatiemiddelen. Van e-mailhandtekeningen tot visitekaartjes en brochures. Ieder communicatiemiddel vertelt het verhaal van jouw organisatie. Heel belangrijk om te zorgen dat jouw middelen in één stijl zijn vormgegeven en dat deze nauw aansluiten op jouw huisstijl.

 

ShareOn helpt je bij het ontwikkelen van verschillende online en offline communicatiemiddelen. Van presentatie templates, menukaarten, infographics, brochures, visitekaartjes, cadeaubonnen, folders, whitepapers tot aan offertes; niets is voor ons te gek.

Een heldere, transparante werkwijze. 

ZO WERKEN WIJ.

Binnen ShareOn werken we op basis van een abonnementsvorm. Op die manier heb jij, als ondernemer, duidelijke grip op jouw uitgaven en weet je wat je per maand kan verwachten. Daarnaast kunnen wij op die manier echt een toegevoegde waarde creëren en stappen zetten die nodig zijn voor het beste resultaat.

 

Onze dienstverlening is flexibel in te zetten binnen het aantal afgesproken uren per maand. Die flexibiliteit is wel zo fijn, toch?

Jouw branding doorgevoerd op social dankzij

social media

templates.

Het is uiteindelijk altijd het doel om herkenbaarheid te creëren. Dat doe je door jouw huisstijl consequent, en dus altijd, door te voeren. Ook op social media. Tegelijkertijd wil je voorkomen dat je iedere keer uren bezig bent met de ontwikkeling van jouw visuals. Goed nieuws: dat hoeft ook niet.

 

Dankzij social media templates zorg jij ervoor dat jouw huisstijl altijd doorgevoerd is in jouw uitingen op social media. ShareOn ontwikkelt een op maat gemaakt social media template pakket voor je, afgestemd op jouw contentpijlers en onderwerpen. Deze templates worden als merksjabloon in Canva opgeleverd waardoor jij altijd, maar dan ook echt altijd, binnen een handomdraai visuals ontwikkelt in de huisstijl. Easy does it, right?

Adembenemende merksjablonen in

Canva.

De mogelijkheden van Canva: we raken er niet over uitgepraat. Door middel van Canva is het voor iedereen zoveel eenvoudiger geworden om branding consequent door te voeren. In allerlei vormen: van Instagram Reels tot flyer-designs en van krachtige presentatietemplates tot prachtige brochures. 

 

ShareOn is Canva-expert. Dat houdt in dat we alle ins en outs weten en je feilloos op weg kunnen helpen om wegwijs te worden binnen deze krachtige tool. Of je nu op zoek bent naar op maat gemaakte merksjablonen of opgeleid wil worden om dit programma eigen te maken: niets is voor ons te gek.  

Laten we samen bouwen aan jouw krachtige branding! 

AAN DE SLAG.