canva-basics-handleiding

Canva basics handleiding

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, maar niet iedereen is een grafisch designer of een Adobe held. Tegenwoordig hoeft dit geen probleem meer te zijn! Met Canva maak je makkelijk en in een snel tempo de mooiste content voor jouw social media kanalen. Ook kun je met Canva foto’s bewerken, hoe handig is dat?! Canva is een van die online tools waarvan je denkt: hoe had ik het ooit zonder kunnen doen? 

Toch zijn er nog redelijk veel ondernemers die Canva niet kennen. Ben jij toevallig ook zo iemand? Lees dan gauw deze blog door en download de Canva basics handleiding! In deze handleiding worden alle features doorgenomen. Zo kun jij al snel aan de slag met dit programma. Even in het kort: wat is Canva? Canva is een online website & app waarmee je heel makkelijk zelf je online designs kunt maken. Denk hierbij aan het designen van je Instagram berichten, stories, visitekaartjes en drukwerk! Canva is handig in gebruik, omdat je verschillende templates kunt gebruiken. De keuze is oneindig! 

Wanneer je de handleiding hebt doorgenomen kun je binnen no time al heel wat content uit je mouw schudden! Binnenkort zullen jouw social media kanalen helemaal omgetoverd zijn en zal jouw huisstijl overal terug komen.

Na het lezen van de Canva basics handleiding kun je vandaag nog aan de slag met Canva! Nu hoef je nooit meer bang te zijn dat je amateuristisch overkomt met je content. Was jij toevallig al bekend met Canva of had je er nog nooit van gehoord?

Mocht je ergens tegen aan lopen of nog vragen hebben, laat het ons weten! ShareOn helpt je graag met het uitstippelen van jouw marketingstrategie. Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen je graag!

Liefs, Sharon

Sharon Damen | ShareOn - Marketingbureau in Tilburg
Sharon Damen

Sharon Damen

Oprichtster & eigenaresse

Deel deze blog

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email