CONTENT.

Opvallen doe je met ijzersterke content die echt iets in je losmaakt.

Zichtbaar zijn bij jouw doelgroep dankzij

SOCIAL MEDIA.

Laten we eerlijk zijn: social media is onmisbaar voor jouw organisatie. Om ervoor te zorgen dat jij impact maakt met jouw content op social heb je tijd, creativiteit en de juiste kennis nodig. Laat dat maar aan ons over. Onze professionals weten alle ins en outs van social media en zorgen ervoor dat jouw content wél gezien wordt. Door de juiste mensen.

 

Of je nu op zoek bent naar een social media training, social advertising of social media beheer: wij zijn er voor je. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat je zichtbaar blijft, terwijl je focust op jouw core business. Onze Content Creators ontwikkelen dagelijks een ontelbare hoeveelheid social content. Altijd met een frisse blik, creativiteit en passie.

Een duidelijk verhaal start met stevige

COPYWRITING.

Het valt of staat met een goed verhaal. Een verhaal waardoor je hart sneller gaat kloppen. Waardoor jij je als lezer echt onderdeel voelt. Waardoor je de tijd vergeet en alleen maar verder wil lezen. Daar zijn de juiste woorden voor nodig. Duidelijk, to the point en volledig afgestemd op jouw doelgroep en het type communicatiemiddel.

 

De ontwikkeling van die teksten is een vak apart. Daar bieden we graag ondersteuning bij. Of het nu gaat om teksten voor jouw website, prachtige medewerkersverhalen, krachtige klantverhalen of blogberichten. Wij staan voor je klaar om van iedere tekst een krachtig verhaal te maken.

Een heldere, transparante werkwijze. 

ZO WERKEN WIJ.

Binnen ShareOn werken we op basis van een abonnementsvorm. Op die manier heb jij, als ondernemer, duidelijke grip op jouw uitgaven en weet je wat je per maand kan verwachten. Daarnaast kunnen wij op die manier echt een toegevoegde waarde creëren en stappen zetten die nodig zijn voor het beste resultaat.

 

Onze dienstverlening is flexibel in te zetten binnen het aantal afgesproken uren per maand. Die flexibiliteit is wel zo fijn, toch?

Echt opvallen en impact maken door

content creatie.

Om indruk te maken bij jouw doelgroep is het ongelooflijk belangrijk om ervoor te zorgen dat je je content afstemt op hun behoeften én de kanalen waarop je hen wil bereiken. Laat dat maar aan ons over.

Onze professionals zorgen voor relevante en waardevolle content voor jouw organisatie. Dat kan zowel tekstueel als visueel. 

 

Door onze creatieve blik en verfrissende energie weten we ons feilloos te verplaatsen in de behoeften van jouw doelgroep. Op die manier weten we content te ontwikkelen die echt blijft plakken. Van Instagram Reels tot krachtige social media berichten: laat die content creatie maar aan ons over!

Jouw herkenbare branding is overal zichtbaar.

grafisch design.

Je hebt een prachtige merkidentiteit laten ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw organisatie. Dan is het belangrijk deze huisstijl overal op dezelfde, consequente wijze door te voeren. Op die manier bouw je namelijk echt aan de herkenbaarheid (branding) van jouw bedrijf.

 

Onze designers staan voor jou klaar om je te ondersteunen bij alle grafische uitingen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een flyer, een wrap voor jouw auto of een brochure. Wij staan voor je klaar, Door onze kritische blik (en een tikkeltje perfectionisme!) maken wij adembenemende ontwerpen voor je. 

Isa helpt je graag bij het ontwikkelen van rake content die blijft hangen! 

AAN DE SLAG.