ShareOn

Customer case
venray beweegt.

Venray Beweegt is dé netwerkorganisatie van de gemeente Venray op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Ze staan met meer dan 100 partners uit verschillende domeinen zoals sport en gezondheid in verbinding. Gezamenlijk streven ze naar een fitter, vitaler en gezonder Venray. Daar mag ShareOn met veel plezier en trots aan meewerken!

DE KLANTVRAAG.

Venray Beweegt is overgegaan naar een compleet vernieuwde huisstijl. Super tof, maar wel onwijs belangrijk om de desbetreffende huisstijl in alle (online) uitingen door te voeren. Door te weinig kennis van social media management en Canva, wilden ze  expertise in huis halen. Ze  klopten bij ShareOn aan voor deze expertise. En dus gingen we samen aan de slag!

Jady ShareOn
ShareOn medewerkers

het resultaat.

In drie maanden tijd hebben we een fundament voor Canva neergezet. We hebben social media templates gemaakt en afgestemd op het juiste kanaal, alle social media kanalen geoptimaliseerd, een contentplanning voor een heel jaar gemaakt én nieuwsbrieven ontwikkeld. Daarnaast hebben we het team volledig opgeleid in het gebruik van Canva. Tof toch?!

Inmiddels zijn de drie maanden al lang voorbij en werken we, met veel plezier, nog steeds samen. We ondersteunen Venray Beweegt waar nodig met het ontwikkelen van social media berichten, het ontwerp van flyers, posters en presentaties en zorgen voor de juiste rapportages. Dát noemen we samenwerken!

Eerst zien, dan geloven? Check dan onderstaande communicatiemiddelen eens! 

Previous
Next

de ervaring.

5/5


“Een super enthousiast team, professioneel en een goede match met onze manier van werken. Ze passen zich makkelijk aan indien nodig. Ze denken goed en doen goed mee. Wij zijn erg blij met deze toppers!”

Team Venray Beweegt


aan de slag.