ShareOn

Customer Case

Venray Beweegt
1. De hulpvraag
Venray Beweegt heeft pasgeleden een compleet vernieuwde huisstijl gekregen. Onwijs belangrijk, dus, om die nieuwe huisstijl in alle (online) uitingen door te voeren. Het team van Venray Beweegt had zelf weinig kennis van social media management én Canva, en klopte bij ShareOn aan om hen te helpen op de juiste manier aan de slag te gaan. 
2. De samenwerking
Om ervoor te zorgen dat zij op de juiste manier ondersteund werden, startten we een samenwerking voor drie maanden waarin we de juiste fundering voor het team aanlegden.
3. De werkzaamheden
In drie maanden tijd legden we een complete fundering voor Venray Beweegt aan. Zo ontwikkelden we diverse huisstijl templates voor social media, nieuwsbrieven en andere (online) uitingen. Daarnaast zorgden we voor een contentplanning voor heel 2022, gebaseerd op de opgestelde contentpijlers.

Daarnaast verzorgden we trainingen, ontwikkelden we checklists en zorgden we voor het overdagen van kennis, zodat het team na die drie maanden op een gemakkelijke manier door kon pakken. Dankzij onze ontwikkelde persona's weten zij nu veel beter op welke doelgroep ze hun uitingen moeten afstemmen.
4. Het resultaat
Binnen drie maanden is het team volledig opgeleid om zelf hun social media kanalen te beheren. Er ligt een duidelijke fundering en er is structuur aangebracht. Daarnaast weet het team nu hoe zij op een slimme manier content kunnen recyclen, waardoor ze het wiel niet steeds opnieuw hoeven uit te vinden. En last but not least: hun hele Canva is van top tot teen ingericht, waardoor ze weinig tijd kwijt zijn met de opmaak van afbeeldingen.
5. Fijne woorden
"Een super enthousiast team, professioneel en een goede match met onze manier van werken. Ze passen zich makkelijk aan indien nodig. Ze denken en doen goed mee. Wij zijn erg blij met deze toppers!" - team Venray Beweegt
Previous
Next

Wil je dit ook?

Ben jij klaar om samen aan de slag te gaan met dit toffe kickstart traject? Of wil je nog meer weten? Laten we een kopje koffie inplannen om elkaar te leren kennen. Een match tussen jou en ons is de sleutel tot succes. Alleen zo kunnen we jou op de juiste manier ondersteunen.