Fotografie.

Bij ons geen ongemakkelijke fotoshoots. Wij zorgen ervoor dat je straalt!

Fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Die uitdrukking kennen we allemaal. Als ondernemer is het van groot belang dat je investeert in goede, professionele bedrijfsfoto’s. Met jouw foto’s laat je namelijk een eerste indruk achter bij je (potentiële) klanten, en je wilt natuurlijk wél dat juist zij een goede indruk krijgen van wie je bent en wat je doet. ShareOn helpt je daar graag bij! Vanwege de persoonlijke aanpak, creativiteit en ervaring weten we als geen ander hoe we jou zo goed mogelijk vast kunnen leggen. We vinden het super belangrijk om een gemoedelijke sfeer te creëren, zodat jij je op je gemak voelt voor de camera. Alleen op die manier is het namelijk mogelijk om pure foto’s te maken. En dát is nou net waar wij van houden, en goed in zijn! 

Onze werkwijze

Als je een fotoshoot boekt, is het natuurlijk wel zo prettig om te weten waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. ShareOn werkt niet met standaard fotografie pakketten. Jij bent uniek en hebt je eigen wensen. Dat begrijpen we. Daarom leggen we je graag uit hoe we te werk gaan en wat je kunt verwachten wanneer je een fotoshoot bij ShareOn afneemt.

1. Kennismaking
We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo leren we jou kennen en brengen we jouw wensen in kaart. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is. Alleen dan zijn we in staat om jou op de juiste manier vast te leggen.
2. Gepersonaliseerde offerte
Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek en jouw wensen, stellen wij een gepersonaliseerde offerte op. Zo verwachten we het beste aan jouw wensen te kunnen voldoen.
3. Moodboard op maat
We stellen een gepersonaliseerd moodboard voor je samen, zodat je een beter beeld krijgt bij het geheel. Daarnaast kun je zelf foto's toevoegen die je mooi vindt. Zo gaan we goed voorbereid de shoot in!
4. Shooting time!
Tijd om te gaan shooten! We creëren een ongedwongen setting. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn voor de shoot. Jezelf zijn is voldoende! Zo maken we de mooiste foto's.
5. Online galerij
Na de shoot ontvang je een online galerij met foto’s aangeleverd waarin je zelf je favorieten kunt selecteren. Zo weet je zeker dat je jouw favoriete foto's krijgt.
6. Nabewerking en oplevering
Nadat jij jouw favoriete foto's hebt geselecteerd gaan we aan de slag met het bewerken van jouw foto’s. Deze foto's leveren we in hoge kwaliteit aan.
Previous
Next

Zin om samen te werken?

Ben jij klaar om samen aan de slag te gaan? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we een kopje koffie inplannen om elkaar te leren kennen. Een match tussen jou en ons is de sleutel tot succes. Alleen zo kunnen wij jouw verhaal op de juiste manier uitdragen!