ShareOn

HET TEAM.

Sharon
Medewerkers_Sofie
Joyce
Medewerkers_Jady
Medewerkers_Britt
Medewerkers_Charissa

Maak kennis met

team shareon.

7

Sharon Damen

Ik ben Sharon, trotse eigenaresse van ShareOn. Het ondernemerschap zit in mijn familie, en daarom ook in mijn bloed. Maar wel op mijn eigen manier. Vanuit mijn eigen kernwaarden. Mijn eigen DNA heb ik doorgevoerd binnen ShareOn. Eén van de belangrijkste pijlers is daarbij dat ik altijd een stapje extra wil doen om het verschil te maken. Waarde te bieden. Het verschil maken door de verbinding op te zoeken. Dat is waar ik in geloof en waar ik goed in ben.

Ik weet me feilloos te verplaatsen in de doelgroep. Daardoor weet ik de juiste snaar te raken, zowel tekstueel als visueel. Mijn hersenen draaien overuren omdat ik vol creatieve ideeën zit. 

Sofie de Koning

Mijn naam is Sofie, Content Marketeer bij ShareOn. Met een passie voor communicatie en beeld ben ik elke dag weer bezig met het neerzetten van allerlei on- en offline uitingen die jouw bedrijf een boost geven. Flyers, handboeken, templates, mails, social media posts en strategieën. Ik draai mijn hand er niet voor om!

Mijn doel is om jou blij maken met passende en rakende content. Dit doe ik elke dag weer door net iets verder te kijken dan anderen.

84 2
fotos website

Joyce Castelijn

Mijn naam is Joyce, Copywriter bij ShareOn. Schrijven, schrijven en nog eens schrijven: daar ligt mijn passie én sterke kant. 

Ik tover jouw boodschap om tot een pakkende en prikkelende tekst die perfect inspeelt op jouw doelgroep. Het schrijven van social media posts, blogs of websiteteksten: binnen no time zet ik het op papier!

Jady Meijer

Ik ben Jady en ik ben Content Creator bij ShareOn. Mijn opleidingen hebben mij veel theoretische kennis over dit vakgebied opgeleverd, waardoor ik op een kritische, wetenschappelijke manier naar content marketing kijk. Nét een andere invalshoek, dat is wat je van mij kan verwachten. 

Tekstueel ben ik op mijn sterkst. De juiste woorden vinden om iets te omschrijven is voor mij geen probleem. Ik hou er van om bezig te zijn met schrijven, van medewerkersverhalen tot social posts. Geen schrijfopdracht is voor mij te gek! 

83 1
87 2

Britt van Herp

Ik ben Britt en ik ben Content Creator bij ShareOn. Ik weet echt van aanpakken. Door mijn gedrevenheid doe ik er alles aan om resultaatgericht mijn doelen te behalen.

Met passie en vol energie vind ik het leuk om me helemaal te kunnen inleven in een opdrachtgever en daarbij passende content creëren. Het bedenken en schrijven van passende teksten is waar ik het sterkst in ben. Ik kijk ernaar uit om te ontdekken bij ShareOn waar ik nog meer passie voor heb op het gebied van communicatie!

Charissa Paymans

Ik ben Charissa en ik ben Content Creator bij ShareOn. Ik ben een echte doorzetter. Ik zie mijn doelen voor ogen en doe er alles aan om deze te behalen. 

Een van mijn sterke kanten is visueel vormgeven. Ik vind het erg leuk om mezelf bezig te houden met het maken van visuals, creëren van templates en het editen van video’s. Ik kijk er erg naar uit om bij ShareOn verder te leren en om ervaring op te doen in het werkveld.

86 2

aan de slag.