ShareOn

Social media kickstart

Een goed begin is het halve werk

Kickstart je social media!

Wist je dat het efficiënt beheren van jouw social kanalen helemaal niet zo ingewikkeld en moeilijk hoeft te zijn? En dat je echt geen uren kwijt hoeft te zijn met het opmaken van je beeld? Je moet alleen de juiste handvatten zien te verzamelen om op een strategische, pakkende en efficiënte manier aan de slag te kunnen gaan. Daar gaan wij je bij helpen! 

Tijdens dit kickstart traject maken we drie maanden lang deel uit van jouw team. Je wordt gekoppeld aan één van onze marketeers. Eigenlijk worden we drie maanden lang collega’s waarin we samen zorgen voor een goed fundament om op verder te bouwen. Onwijs fijn, toch?

Wat kun je verwachten?

Hebben we je aandacht nog vast? Mooi. Laten we inzoomen op de inhoud van dit kickstart traject. Zonder onnodige poespas leggen we je kort en bondig uit wat dit inhoudt.

Kort samengevat: we gaan samen drie maanden aan de slag om de juiste fundering voor jouw social media kanalen aan te leggen én jou(w team) op te leiden tot social media pro. We gaan aan de slag met onder andere:

Ontwerp zonder titel 1
Venray Beweegt

Customer Case: Venray Beweegt

Altijd fijn om ervaringen van anderen te lezen, toch? We vertellen je graag over onze samenwerking met Venray Beweegt en hoe zij dit kickstart traject hebben ervaren.

Aan de slag!

Denk jij: hell yea, dit is precies wat ik zoek? Neem dan vandaag nog contact op, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan!

    Ontwerp zonder titel 2

    Zin om samen te werken?

    Ben jij klaar om samen aan de slag te gaan? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we een kopje koffie inplannen om elkaar te leren kennen. Een match tussen jou en ons is de sleutel tot succes. Alleen zo kunnen wij jouw verhaal op de juiste manier uitdragen!