Marketing bureau Tilburg

Wij ontzorgen jouw social media van A tot Z.

Marketing bureau Tilburg

Kom je er maar niet uit om een pakkende tekst te schrijven of probeer je foto’s te maken voor jouw bedrijf maar bak je er niks van? Dan is het fijn om een samenwerkingspartner te hebben die jou begrijpt en jou kan ontzorgen. Wij zijn er voor je: van copywriting, fotografie tot social media beheer. ShareOn is het marketing bureau in Tilburg die jou daarbij kan helpen. Zo kun jij je focussen op andere zaken!

Wie zijn wij?

ShareOn is het full-service marketing bureau in Tilburg waar persoonlijke aandacht centraal staat. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht naar je doelgroep met als eindpunt krachtige content. Dit doen we door persoonlijk betrokken te zijn en ons proactief op te stellen. ShareOn bestaat uit vijf gedreven powervrouwen die gaan voor het beste resultaat. Wij doen er alles aan om jou een glimlach te bezorgen.

Wat doen wij?

Jouw bedrijf verdient het om op de juiste manier gezien te worden. Het kan zijn dat je moeite hebt met teksten schrijven of dat jouw creativiteit gewoon op is. Wij zijn er voor jouw volledige online beheer. Denk aan het ontwikkelen van een WordPress website, het schrijven van teksten zodat jouw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht, fotografie en grafische vormgeving in Canva.  Wij zijn er van A tot Z voor je.

Onze werkwijze

Klaar om samen te werken?  Dan starten we altijd eerst met een brainstormsessie. Tijdens deze sessie maken we nader kennis en bespreken wij wat we voor jou kunnen betekenen om jouw vraagstuk op te lossen. Zo krijgen wij een beter beeld bij jouw bedrijf en gaan onze creatieve breinen direct aan het werk. Na dit gesprek gaan we aan de slag. Afhankelijk van de gekozen dienst maken we een dynamische contentplanning, waar jij zelf ten alle tijden toegang tot hebt. Zo kun je alles monitoren voordat het online komt. Ook maken we een WhatsApp groep aan zodat jij altijd extra input kunt leveren. 

Flexibiliteit ten top! Bij ons staat persoonlijke aandacht op nummer één. We luisteren naar jouw verhaal en naar aanleiding daarvan gaan we aan de slag. Ook zullen wij tijdens de samenwerking een aantal contactmomenten hebben, zo kunnen we evalueren hoe het gaat. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken. Hopelijk zien we je snel bij onze eerste brainstormsessie.

Zin om samen te werken?

Spreekt deze persoonlijke aanpak jou nou heel erg aan? Neem vrijblijvend contact met ons op! En wie weet zien we elkaar binnenkort bij de eerste meeting!