Het team

Ons team bestaat uit ambitieuze en creatieve powervrouwen!

Content marketeer Tilburg
Sharon Damen | ShareOn
Indy van de Giessen | ShareOn - Marketingbureau in Tilburg
Babs
Rachell Henriquez | ShareOn - Marketingbureau in Tilburg

Maak kennis met

Ons creatieve team

Sharon Damen | ShareOn

Sharon Damen

 Ik ben Sharon, 24 jaar en woonachtig in het prachtige Tilburg. In 2017 behaalde ik mijn bachelor Sociale Psychologie aan Tilburg University. Ik ben in mijn vrije tijd altijd bezig geweest met zelfontwikkeling. Om die reden heb ik me naast mijn studie vastgebeten in mijn hobby: social media. Na het afronden van mijn bachelor besloot ik de sprong in het diepe te nemen en voor mezelf te beginnen. Binnen één week zette ik alles op: een logo, website, KvK inschrijving. Gas erop! Want ja, zo ben ik. Waar mijn kracht ligt? Ik weet me feilloos te verplaatsen in de doelgroep. Daardoor weet ik de juiste snaar te raken, zowel tekstueel als visueel. Mijn hersenen draaien overuren omdat ik vol creatieve ideeën zit!

Babs Loonen

Hi, mijn naam is Babs Loonen (19) en ik volg de opleiding Communicatie aan Fontys Hogeschool in Tilburg. In mijn tussenjaar heb ik gewerkt bij Mercure Hotel Tilburg Centrum en ik heb toen de kans gekregen om een tijdje bij de communicatie-afdeling te mogen werken. Dat is vanuit beide kanten heel goed bevallen. Gelukkig kon ik daarna bij ShareOn komen werken. Ik wil mezelf verder ontwikkelen in de communicatiewereld en ik ben ontzettend blij met dit bijbaantje die aansluit bij mijn studie!

Babs
Content marketeer Tilburg

Kirsten Konings

Hi, ik ben Kirsten Konings (21) en werkzaam als content marketeer bij ShareOn. Na een toffe en leerzame stageperiode mocht ik mijn werkzaamheden voortzetten en werk ik nu dus parttime voor ShareOn. Ik houd me vooral bezig met het maken en inplannen van de social media berichten voor een aantal van onze klanten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de blogs en handleidingen die worden gepubliceerd.

 

Indy van de Giessen

Hey! Mijn naam is Indy van de Giessen (18) en loop stage bij ShareOn. Ik volg de studie Marketing Communicatie & Evenementen. In leerjaar 2 heb ik voor Marketing & Communicatie gekozen en ga ik mezelf verdiepen in online marketing, dit sluit perfect aan bij ShareOn! Wat ik wil leren? Ik wil verder komen in de marketing- en communicatiewereld en mezelf ontwikkelen. Wat mij vooral trekt is social media en het grafische gedeelte. Ik ben dus graag creatief bezig!

 

Indy van de Giessen | ShareOn - Marketingbureau in Tilburg
Rachell Henriquez | ShareOn - Marketingbureau in Tilburg

Rachell Henriquez

Hi, mijn naam is Rachell Henriquez (19) en ik volg de opleiding Commerciële Economie aan Avans Hogeschool in Breda. In mijn derde jaar van de opleiding loop ik stage bij Mercure Hotel Tilburg onder begeleiding van ShareOn. Ik probeer mijzelf zoveel mogelijk te ontwikkelen op het gebied van online/social media marketing en communicatie, omdat ik hiermee mijn favoriete vakken kan combineren met mijn creativiteit en de werkzaamheden tijdens mijn stage bij Mercure sluiten hier perfect op aan!

Ben jij ook een koffieliefhebber?

Ben jij klaar om samen aan de slag te gaan? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we een kopje koffie inplannen om elkaar te leren kennen. Een match tussen jou en ons is de sleutel tot succes. Alleen zo kunnen wij jouw verhaal op de juiste manier uitdragen!