Social media bureau Tilburg

Wij ontzorgen jouw social media van A tot Z.

Social media bureau Tilburg

Heb je geen tijd voor social media of ontbreekt het aan creativiteit en inspiratie? Dan is het fijn om een samenwerkingspartner te hebben die jou begrijpt en jou kan ontzorgen. ShareOn is hét social media bureau in Tilburg die jou daarbij kan helpen. Zo kun jij je focussen op andere dingen!

Wie zijn wij?

ShareOn is het full-service marketingbureau in Tilburg waar persoonlijke aandacht centraal staat. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier vertaald wordt naar krachtige content. Dat doen we door persoonlijk betrokken te zijn en ons proactief op te stellen. Ons team bestaat uit vijf gedreven powervrouwen die gaan voor perfectie. Wij doen er alles aan om jou tevreden te stellen.

Wat doen wij?

Jouw bedrijf verdient het om op de juiste manier gezien te worden. Het kan zijn dat je hier simpelweg geen tijd of creativiteit voor hebt. Wij helpen je met het opstellen van een social media strategie. Zo kunnen we je doelgroep het beste bereiken. Voor het beheer van jouw social media kanalen werken wij altijd op basis van een dynamische contentplanning. Zo heb je altijd een houvast om berichten te plaatsen! Wij helpen je zowel tekstueel als visueel met het creëren van content. Kortom: we nemen het volledig voor jou uit handen.

Onze werkwijze

Gaan we samen aan de slag? Dan plannen we eerst een brainstormsessie in. Tijdens deze sessie maken we nader kennis. Zo krijgen we een nog beter beeld bij jouw bedrijf en achterhalen we onderwerpen voor jouw social media kanalen. Na dit gesprek werken wij de bepaalde onderwerpen uit in een dynamische contentplanning, waar jij zelf altijd toegang tot hebt. Zo kun jij de berichten voor plaatsing controleren en monitoren. Fijn, toch? Ook word je toegevoegd aan een WhatsApp groep, waar je zelf nog extra content kunt aanleveren.

Flexibiliteit ten top! We stellen ook social media templates voor jouw bedrijf op. Op die manier zorgen we voor herkenbaarheid van jouw berichten op social media. Vanuit die basis gaan we aan de slag met het creëren van jouw berichten. Jij houdt de laatste controle als je dat wilt. Na jouw goedkeuring zullen wij de berichten inplannen en monitoren. Let’s go!

Zin om samen te werken?

Spreekt deze persoonlijke aanpak jou nou heel erg aan? Neem vrijblijvend contact met ons op! En wie weet zien we elkaar binnenkort bij de eerste meeting!