ShareOn

Social media.

Geen tijd voor, kennis van of zin in social media? Wij ontzorgen je van A tot Z.

Social media

Social media biedt jou de kans om jezelf en jouw bedrijf (gratis en voor niets!) in de spotlight te zetten. Je bepaalt zelf welke boodschap je met de wereld wilt delen en hoe je jezelf en je bedrijf profileert. Dankzij social media kun jij mensen aan jouw merk verbinden. Mits je dat op de juiste manier doet natuurlijk. Om social media op de juiste manier in te zetten, heb je tijd, creativiteit en kennis nodig. Die ingrediënten hebben wij in huis. Wij helpen je meer uit social media te halen. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Lees dan verder! 

Onze social media diensten

Hoe kunnen wij jou ondersteunen?

selfie

Beheer

Geen zin, tijd of inspiratie om je social media bij te houden? ShareOn neemt het graag voor je uit handen, zodat jij je kunt focussen op andere zaken!

think

Strategie

ShareOn helpt je graag bij het opstellen van een social media strategie, zodat jij weet hoe je je doelgroep het beste kunt gaan bereiken.

calendar

Contentplanning

Behoefte aan een stok achter de deur? ShareOn stelt graag een contentplanning voor je op, zodat je een houvast hebt om je berichten te plaatsen!

Fotografie in Tilburg | ShareOn

Content creatie

Goede content delen op je kanalen is een échte must. ShareOn helpt je graag bij het creëren hiervan. Dit kan zowel tekstueel als visueel.

advice

Advies

Wij kijken graag met je mee naar jouw social media kanalen en geven je graag tips en creatieve input zodat je meer uit je social media kunt halen.

clean code

Clean-up

Heb je een zooitje gemaakt van je social media? Wij kijken met je mee en schonen de boel voor je op. Zo kun je zelf weer aan de slag!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

1. Brainstormsessie

Gaan we samen aan de slag? Dan plannen we eerst een brainstormsessie in. Tijdens deze sessie maken we nader kennis. Zo krijgen we een nog beter beeld bij jouw bedrijf en achterhalen we jouw behoeften en de onderwerpen voor jouw social media kanalen. Aan de hand van dat gesprek stellen wij een passend pakket op maat voor je samen. Zo weet je zeker dat je op de juiste manier geholpen wordt!

2. Dynamische contentplanning

Na dit gesprek werken wij de vastgestelde onderwerpen uit in een dynamische contentplanning, waar jij zelf altijd toegang tot hebt. Wij maken daarvoor altijd gebruik van Trello. Zo kun jij de berichten voor plaatsing controleren en monitoren. Fijn, toch? 

3. Passende templates

Nu we jouw verhaal weten gaan we beginnen met het ontwerpen van de templates op basis van jouw huisstijl. Zo zorgen we voor herkenbaarheid. We hebben een team vol gedreven Canva-queens die niet kunnen wachten om aan de slag te gaan. Tussentijds sturen wij onze ontwerpen naar jou, zodat jij je mening kunt geven. We doen er alles aan om het helemaal naar je smaak en zin te maken.

4. Interactie

We maken ook een WhatsApp groep aan. Op die manier kun jij op een gemakkelijke, snelle en laagdrempelige manier input leveren, bijvoorbeeld als je nieuwe informatie hebt die gedeeld moet worden. Via de WhatsApp groep nemen we regelmatig contact met je op. Zo blijven we allebei betrokken bij jouw project. En het is natuurlijk gezellig!

5. Maandelijks contactmoment

Tevreden? Daar komen we maar op één manier achter. We plannen elke maand een telefonische afspraak in waarin we de voortgang evalueren en nieuwe input ophalen. Zo blijven we altijd up-to-date en kunnen we jouw wensen transformeren tot knallende content!

Jouw unieke social pakket samenstellen

Standaardpakketten zijn natuurlijk hartstikke handig en gemakkelijk om snel tot een besluit te komen. Wij doen daar alleen niet aan. Daar hebben we een goede reden voor. Wij geloven heilig in de kracht van een persoonlijke aanpak. Ieder bedrijf is uniek en heeft andere behoeften. Daarom plannen we eerst altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. We kijken samen naar jouw organisatie en waar jij behoefte aan hebt. Aan de hand van dat gesprek stellen wij een passend pakket op maat voor je samen. Zo weet je zeker dat je op de juiste manier geholpen wordt!

Zin om samen te werken?

Ben jij klaar om samen aan de slag te gaan? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we een kopje koffie inplannen om elkaar te leren kennen. Een match tussen jou en ons is de sleutel tot succes. Alleen zo kunnen wij jouw verhaal op de juiste manier uitdragen!