• Voor jouw ondersteuning op social media, fotografie en communicatie

  • Voor jouw ondersteuning op social media, fotografie en communicatie

Social media

ShareOn ademt social media. Of ja, dat is misschien een klein beetje overdreven, maar je begrijpt waar we naartoe willen. Social media biedt zo veel kansen voor individuen én bedrijven. Dit is je kans om jezelf en jouw bedrijf (gratis!) in de spotlight te zetten. Je bepaalt zelf welke boodschap je met de wereld wilt delen en hoe je jezelf en je bedrijf profileert. Ontzettend zonde als je deze kans laat liggen en dus niets met social media doet, of wanneer je niet op de juiste manier jouw (bedrijfs)boodschap naar buiten weet te brengen. Gelukkig kan ShareOn je hier mee helpen. Graag zelfs!

Hoe kunnen we je helpen?

ShareOn kan je op verschillende manieren helpen om jouw social media te optimaliseren. Bekijk snel wat we voor jou kunnen betekenen!

Social media beheer

Geen zin, tijd of inspiratie om je social media bij te houden? ShareOn neemt het graag voor je uit handen, zodat jij je kunt focussen op andere zaken!

Social media strategie

ShareOn helpt je graag bij het opstellen van een social media strategie, zodat jij je weet hoe je je doelgroep het beste kunt gaan bereiken.

Contentplanning

Behoefte aan een stok achter de deur? ShareOn stelt graag een contentplanning voor je op, zodat je een houvast hebt om je berichten te plaatsen!

Content creatie

Goede content delen op je kanalen is een échte must. ShareOn helpt je graag bij het creëren hiervan. Dit kan zowel tekstueel als visueel.

Social media advies

Wij kijken graag met je mee naar jouw social media kanalen en geven je graag tips en creatieve input zodat je meer uit je social media kunt halen.

Social-clean-up

Heb je een zooitje gemaakt van je social? Of wil je Instagram Shopping instellen, of je bedrijfsmanager opschonen? ShareOn helpt je graag!

Stel je eigen pakket samen

Standaardpakketten zijn natuurlijk hartstikke handig en gemakkelijk om snel tot een besluit te komen. ShareOn gelooft echter enorm in de kracht van persoonlijk en vindt dat ieder bedrijf een unieke aanpak behoeft. Ons advies: overweeg een persoonlijk samengesteld pakket! Samen kijken we naar jouw organisatie, en waar jij behoefte aan hebt. Aan de hand van dat gesprek stellen wij een passende pakket op maat voor je op.

Reviews

Met Special Villas werk ik al een tijdje samen met Sharon. Ze verzorgt de content van de social mediakanalen en dat gaat heel vlot en soepel. Ze heeft aan een woord genoeg, een verademing om mee samen te werken.

Lirette Special Villa’s

‘Social Media’ Topper! ShareOn heeft mij enorm geholpen om mijn bedrijf te profileren op het gebied van social media. Haar visie en kennis heeft gezorgd voor een fijne samenwerking!

Wessel Mooi Spul

Sharon/ShareOn is een fijne samenwerkingspartner op het gebied van Social Media. Een aanrader voor meer waardevolle content op Facebook!

Carien Slim Media Groep

Sharon is één van onze Social Monkeys bij Media Monkeys! Het is onwijs prettig om met Sharon te werken, dit vanwege haar professionele houding, snelle reacties en pure voorliefde voor het social-vak! Daarnaast is ze super goed in het creëren van zowel toffe beeldende content als tekstuele content, een erg prettige combi!

AlainMediaMonkeys

ShareOn geeft bedrijven een enorme BOOST op Social Media. Zeer fijn om mee samen te werken, de flexibiliteit en snelheid maken het sterk!

MatthijsHans Meijer Advies - Flakkee Hypotheken

Vanuit KWEEKERS werk ik per week 4 uur lang samen met Sharon. Ze verzet bergen werk in een tijdspanne waarin ik het niet voor mogelijk had gehouden. Het schrijven van teksten is haar 2e natuur. Van testimonia tot social media content, Sharon kan het allemaal! Ik raad iedereen de expertise van ShareOn aan. Een enorm fijne samenwerking!

TimKWEEKERS