Templates Canva: dit kun je ermee - Header

Templates in Canva: dit kun je ermee

Stel jij jezelf ook vaak de vraag: ‘Waarom heeft mijn concurrent mooiere content dan ik?’ of ‘Hoe komen zij aan die grafische skills?’ Dat vroegen wij ons lang geleden ook af, totdat wij Canva ontdekte. Sindsdien is zij onze beste vriendin die wij voor alles gebruiken!

Canva is dé plek waar jij geweldige content kan maken. Denk hierbij aan social media posts maar ook aan presentaties, nieuwsbrieven, posters, logo’s, kaarten en echt nog heel veel meer. In Canva kan je met oneindig veel verschillende templates aan de slag. Dit kan je zien als een soort sjabloon die je zo kan overnemen of als basis voor je eigen ontwerp kunt gebruiken.

Dit is een voorbeeld van een template die je zo kan overnemen uit Canva.

Templates Canva: dit kun je ermee. voorbeeld 7

In dit template kan je je eigen foto’s toevoegen, kleuren veranderen, tekst plaatsen, stickers en symbolen toevoegen en nog veel meer. 

Zo krijg je een totaal uniek eindresultaat zonder dat je er te veel moeite in hoeft te stoppen. Een kind kan de was doen zullen we maar zeggen!

Templates Canva: dit kun je ermee. voorbeeld 8

Canva is gratis te gebruiken voor iedereen maar er bestaat ook een betaalde variant die je toegang geeft tot nog veel meer features zoals het gebruiken van een stockfoto bibliotheek of het aanpassen van formaten van je ondergrond.

Hieronder hebben wij onze favoriete social media templates op een rijtje gezet zodat jij gelijk een overstroom aan inspiratie ontvangt!

Templates Canva: dit kun je ermee. voorbeeld 2

Templates Canva: dit kun je ermee. voorbeeld 6

Templates Canva: dit kun je ermee. voorbeeld 1
Wil je weten hoe jij met Canva aan de slag kunt gaan? Lees dan hier onze Canva basics handleiding. Mocht je dan toch nog ergens tegen aan lopen of nog vragen hebt, stuur ons gerust een berichtje! ShareOn helpt je graag.

Liefs, Sofie

IMG 2608 600x600 1
Sharon Damen

Sharon Damen

Oprichtster & eigenaresse

Deel deze blog

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email