CONTENT CREATOR.

Een stage waarin je echt proeft van de praktijk en verantwoordelijkheden draagt.

Bij ShareOn werken met name young professionals en studenten. Dat is een bewuste keuze: wij geloven namelijk in de kracht van vernieuwing. Alleen door mee te gaan met de nieuwste trends kun je blijven verrassen. En daar kunnen we een frisse, jonge blik goed bij gebruiken!

 

Tijdens jouw stage bij ShareOn ga jij aan de slag als Content Creator. Gooi die term stagiaire dus maar gauw overboord; tijdens jouw stage ga je geen typische stagiaire-klusjes doen. In tegendeel: je werkt gewoon mee als volwaardig medewerker, waardoor je echt alle kneepjes van het vak leert. Zo krijg je bijvoorbeeld jouw eigen opdrachtgevers waar je super toffe content voor creëert. Of het nu gaat het om copywriting, grafisch design, social media of fotografie: de keuze is reuze. Belangrijk om te weten is dat we jou veel verantwoordelijkheid geven. We verwachten dat je een proactieve houding hebt en zelf dus ook initiatief durft te nemen. Verras ons met jouw creatieve ideeën, dat kunnen we alleen maar heel erg waarderen!

 

Extra leuk om te weten: bevalt de samenwerking tussen jouw stage van beide kanten? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden voor jou binnen ShareOn!

 

DE STAGE.

 

Een stage als Content Creator bij ShareOn is super breed. Je gaat namelijk niet alleen voor ShareOn aan de slag: je krijgt daadwerkelijk je eigen opdrachtgevers onder je hoede! Daardoor leer je niet alleen heel veel over het (social media) marketingvak, maar ook over hoe je communiceert met échte opdrachtgevers. Kortom: alle ingrediënten om jou klaar te stomen tot volwaardig young professional. Tijdens jouw stage ga jij onder andere aan de slag met het volgende:

Herken jij je hierin?

JOUW DNA.

Wij vinden het vooral heel belangrijk dat jij de juiste energie met je meebrengt. We zijn op zoek naar iemand die graag initiatief neemt en niet bang is om zijn/haar mening met ons te delen. Graag zelfs! Verder:

Voor wat, hoort wat.

dit krijg je.

Voor wat, hoort wat. Wij beloven je een ontzettend toffe stageplek waar wordt gekeken naar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten. We vinden het belangrijk dat jij het uiterste uit deze stage haalt en daadwerkelijk het gevoel hebt dat je iets geleerd hebt. Alles op een rijtje:

Onze doelen moeten natuurlijk wel matchen.

over shareon.

ShareOn is een jonge en dynamische organisatie die dagelijks het verschil maakt voor haar opdrachtgevers. We zijn expert in het bedenken en creëren van effectieve content die mensen verbindt aan merken. We werken met een klein, hecht team waarin ieders bijdrage even belangrijk is. Waar we voor elkaar klaar staan en elkaar verder helpen om het beste resultaat te behalen. Zowel voor onszelf als voor onze opdrachtgevers. Wij geloven er namelijk in dat wanneer je mensen in hun kracht zet en die krachten bundelt, mooie dingen ontstaan.

IS DIT JOUW JOB?!

Zie jij jezelf wel rondlopen bij ShareOn als Content Creator? Twijfel dan niet langer om te solliciteren op deze unieke kans. Stuur jouw sollicitatie via onderstaand contactformulier of via jobs@shareon.nl. Natuurlijk mag je ook altijd even bellen als je meer informatie wilt over deze vacature: 0637341262.

SOLLICITEREN.

En? Overtuigd van de match? Solliciteer dan snel. Dan krijg je ook snel antwoord.

COLLEGA'S AAN HET WOORD.

Binnen één jaar van content creator naar content marketeer

Het is tijd om samen terug te blikken op het afgelopen jaar én de groei die Jady heeft doorgemaakt. Je leest het in deze blog.

Bij ShareOn ben je geen stagiaire, maar volwaardig Content Creator

In deze blog vertelt Deborah hoe zij haar stageperiode bij ShareOn ervaart.

Vier maanden aan de slag bij ShareOn en nu al bergen aan het verzetten

In deze blog lees je hoe Vera een vliegende start heeft gemaakt bij ShareOn en nu als assistent-projectmanager kei hard aan het knallen is voor De Rooi Pannen.