CONTENT MARKETEER.

Zet jouw creativiteit in om het verschil te maken voor opdrachtgevers.

ShareOn groeit hard. Daardoor is er een unieke kans ontstaan om ons team aan te vullen als Content Marketeer. Sla jij aan op een organisatie die volop in beweging is, en waarbij alle kansen om je te ontwikkelen aan je voeten liggen? Krijg jij een enorme bak energie als je content creëert die écht indruk achterlaat? Goed nieuws: we hebben een onwijs toffe functie openstaan waarin je de volledige verantwoordelijkheid krijgt over jouw eigen opdrachtgevers. Klinkt vet, toch?! 

DIT GA JE DOEN.

Als Content Marketeer bij ShareOn is geen dag hetzelfde. Waar je je de ene dag vastbijt in het bedenken en uitzetten van communicatie-plannen, houd je je de andere dag bezig met het aansturen en begeleiden van onze Content Creators. Je ondersteunt verschillende toffe opdrachtgevers met al hun (content) marketing en communicatie vraagstukken. Daarbij werk je als verlengstuk van die organisaties: je bent echt een samenwerkingspartner voor jouw opdrachtgevers. Je weet wat ervoor nodig is om content op de juiste manier in te zetten om opdrachtgevers onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Je zet daarbij iedere dag net dat ene stapje extra omdat goed nooit genoeg is: jij hebt de juiste drive om het beste resultaat te halen.

Herken jij je hierin?

JOUW DNA.

Voor wat, hoort wat.

dit krijg je.

Onze doelen moeten natuurlijk wel matchen.

over shareon.

ShareOn is een jonge en dynamische organisatie die dagelijks het verschil maakt voor haar opdrachtgevers. We zijn expert in het bedenken en creëren van effectieve content die mensen verbindt aan merken. We werken met een klein, hecht team waarin ieders bijdrage even belangrijk is. Waar we voor elkaar klaar staan en elkaar verder helpen om het beste resultaat te behalen. Zowel voor onszelf als voor onze opdrachtgevers. Wij geloven er namelijk in dat wanneer je mensen in hun kracht zet en die krachten bundelt, mooie dingen ontstaan. 

IS DIT JOUW JOB?!

Is dit jouw droombaan? Twijfel dan niet langer om te solliciteren op deze unieke kans. Stuur jouw sollicitatie via onderstaand contactformulier of via jobs@shareon.nl. Natuurlijk mag je ook altijd even bellen als je meer informatie wilt over deze vacature: 0637341262.

SOLLICITEREN.

En? Overtuigd van de match? Solliciteer dan snel. Dan krijg je ook snel antwoord.

COLLEGA'S AAN HET WOORD.

Binnen één jaar van content creator naar content marketeer

Het is tijd om samen terug te blikken op het afgelopen jaar én de groei die Jady heeft doorgemaakt. Je leest het in deze blog.

Bij ShareOn ben je geen stagiaire, maar volwaardig Content Creator

In deze blog vertelt Deborah hoe zij haar stageperiode bij ShareOn ervaart.

Vier maanden aan de slag bij ShareOn en nu al bergen aan het verzetten

In deze blog lees je hoe Vera een vliegende start heeft gemaakt bij ShareOn en nu als assistent-projectmanager kei hard aan het knallen is voor De Rooi Pannen.