ShareOn

VACATURE COPYWRITER.

WIJ ZOEKEN JOU.

ShareOn groeit hard. Daardoor is er een unieke kans ontstaan om ons team aan te vullen als Copywriter. Sla jij aan op een organisatie die volop in beweging is, en waarbij alle kansen om je te ontwikkelen aan je voeten liggen? Krijg jij een glimlach op je gezicht van ijzersterke teksten die ervoor zorgen dat onze content nóg meer indruk achter laat? Mooi! We hebben een onwijs toffe functie openstaan waarin je de volledige verantwoordelijkheid krijgt om onze opdrachtgevers en hun doelgroep tekstueel omver te blazen. Klinkt vet, toch?!

DIT GA JE DOEN.

Als Copywriter bij ShareOn is geen dag hetzelfde. Waar je je de ene dag vastbijt in SEO teksten voor opdrachtgevers, houd je je de andere dag met het uitwerken van klantverhalen. In jouw rol ben je tevens verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van onze Content Creators. Jij schrijft teksten voor de content die zij creëren, en andersom voer jij de laatste controles uit om er zeker van te zijn dat alles foutloos is. Je ondersteunt verschillende toffe opdrachtgevers met al hun tekstuele vraagstukken. Daarbij werk je als verlengstuk van die organisaties: je bent echt een samenwerkingspartner voor jouw opdrachtgevers en zij kunnen op jou rekenen. Je weet wat ervoor nodig is om teksten op de juiste manier in te zetten om opdrachtgevers onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Je zet daarbij iedere dag net dat ene stapje extra omdat goed nooit genoeg is: jij hebt de juiste drive om het beste resultaat te halen.

Oké, als je dan nog steeds wat tijd over hebt mag je ook een ronde gaan wandelen (of spelen) met onze Labradoodle kantoorhond. 😉

jouw dna.

 • Jij bent een tekstueel wereldwonder. Jouw haren gaan recht overeind staan van een spellingsfout in een tekst. Het is niet voor niets dat mensen jou een wandelende spellingscontrole noemen.
 • Jij weet als geen ander hoe je klantvragen omtovert tot pakkende, creatieve teksten die aansluiten bij de doelgroep van de opdrachtgever.
 • Jij hebt een echte hands-on mentaliteit en houdt van aanpakken. Jij gelooft, net als wij, niet in mooie praatjes: als je iets doet, doe je het goed.
 • Jij toont eigenaarschap. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw opdrachtgevers en bijbehorende werkzaamheden en doet er alles aan om te gaan voor het beste resultaat.
 • Jij bent niet bang om je mening te laten horen. Als jij een kans ziet, dan grijp je die met beide handen aan.
Ontwerp zonder titel 4
Ontwerp zonder titel 5

VOOR WAT, HOORT WAT.

Als je het ShareOn komt versterken, krijg je dit van ons:

 • Een unieke kans om in een (razend) snelgroeiende organisatie te stappen, waarbij je de mogelijkheid krijgt om écht het verschil te maken. Zowel voor ShareOn als voor opdrachtgevers. 
 • Een dynamische werksfeer in een jonge, professionele organisatie met een klein, hecht team dat voor elkaar klaarstaat. Alles wat we doen, doen we vanuit de kracht van verbinding: samen maken we het verschil voor onze opdrachtgevers. 
 • Een organisatie waar ruimte is voor jouw verfrissende ideeën en waar er daadwerkelijk naar jouw input geluisterd wordt. 
 • Een uitdagende en afwisselende job waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Wij werken op basis van vertrouwen en geloven in jouw capaciteiten.  
 • Een organisatie waarin hard gewerkt wordt om doelen te behalen, maar waarbij tegelijkertijd stilgestaan wordt bij het vieren van successen én teambuilding.  
 • Een supertoffe jungle office op een centrale locatie in Tilburg. 
 • Een fijne Macbook én telefoon van de zaak. 

OVER SHAREON.

ShareOn is een jonge en dynamische organisatie die dagelijks het verschil maakt voor haar opdrachtgevers. We zijn expert in het bedenken en creëren van effectieve content die mensen verbindt aan merken. We werken met een klein, hecht team waarin ieders bijdrage even belangrijk is. Waar we voor elkaar klaar staan en elkaar verder helpen om het beste resultaat te behalen. Zowel voor onszelf als voor onze opdrachtgevers. Wij geloven er namelijk in dat wanneer je mensen in hun kracht zet en die krachten bundelt, mooie dingen ontstaan. Klik hier om meer te weten te komen over ons DNA. 

IS DIT JOUW JOB?!

Is dit jouw droombaan? Twijfel dan niet langer om te solliciteren op deze unieke kans. Stuur jouw sollicitatie naar jobs@shareon.nl. Natuurlijk mag je ook altijd even bellen als je meer informatie wilt over deze vacature: 0637341262.