COPYWRITER.

Bedenk en ontwikkel adembenemende copy die echt iets met je doet.

ShareOn groeit hard. Daardoor is er een unieke kans ontstaan om ons team aan te vullen als Copywriter. Sla jij aan op een organisatie die volop in beweging is, en waarbij alle kansen om je te ontwikkelen aan je voeten liggen? Krijg jij een glimlach op je gezicht van ijzersterke teksten die ervoor zorgen dat onze content nóg meer indruk achter laat? Mooi! We hebben een onwijs toffe functie openstaan waarin je de volledige verantwoordelijkheid krijgt om onze opdrachtgevers en hun doelgroep tekstueel omver te blazen. Klinkt vet, toch?!

DIT GA JE DOEN.

 

Als Copywriter bij ShareOn is geen dag hetzelfde. Waar je je de ene dag vastbijt in SEO teksten voor opdrachtgevers, houd je je de andere dag met het uitwerken van klantverhalen. In jouw rol ben je tevens verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van onze Content Creators. Jij schrijft teksten voor de content die zij creëren, en andersom voer jij de laatste controles uit om er zeker van te zijn dat alles foutloos is. Je ondersteunt verschillende toffe opdrachtgevers met al hun tekstuele vraagstukken. Daarbij werk je als verlengstuk van die organisaties: je bent echt een samenwerkingspartner voor jouw opdrachtgevers en zij kunnen op jou rekenen. Je weet wat ervoor nodig is om teksten op de juiste manier in te zetten om opdrachtgevers onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Je zet daarbij iedere dag net dat ene stapje extra omdat goed nooit genoeg is: jij hebt de juiste drive om het beste resultaat te halen.

 

 

Oké, als je dan nog steeds wat tijd over hebt mag je ook een ronde gaan wandelen (of spelen) met onze Labradoodle kantoorhond. 

Herken jij je hierin?

JOUW DNA.

Voor wat, hoort wat.

dit krijg je.

Onze doelen moeten natuurlijk wel matchen.

over shareon.

ShareOn is een jonge en dynamische organisatie die dagelijks het verschil maakt voor haar opdrachtgevers. We zijn expert in het bedenken en creëren van effectieve content die mensen verbindt aan merken. We werken met een klein, hecht team waarin ieders bijdrage even belangrijk is. Waar we voor elkaar klaar staan en elkaar verder helpen om het beste resultaat te behalen. Zowel voor onszelf als voor onze opdrachtgevers. Wij geloven er namelijk in dat wanneer je mensen in hun kracht zet en die krachten bundelt, mooie dingen ontstaan. 

IS DIT JOUW JOB?!

Is dit jouw droombaan? Twijfel dan niet langer om te solliciteren op deze unieke kans. Stuur jouw sollicitatie via onderstaand contactformulier of via jobs@shareon.nl. Natuurlijk mag je ook altijd even bellen als je meer informatie wilt over deze vacature: 0637341262.

SOLLICITEREN.

En? Overtuigd van de match? Solliciteer dan snel. Dan krijg je ook snel antwoord.

COLLEGA'S AAN HET WOORD.

Binnen één jaar van content creator naar content marketeer

Het is tijd om samen terug te blikken op het afgelopen jaar én de groei die Jady heeft doorgemaakt. Je leest het in deze blog.

Bij ShareOn ben je geen stagiaire, maar volwaardig Content Creator

In deze blog vertelt Deborah hoe zij haar stageperiode bij ShareOn ervaart.

Vier maanden aan de slag bij ShareOn en nu al bergen aan het verzetten

In deze blog lees je hoe Vera een vliegende start heeft gemaakt bij ShareOn en nu als assistent-projectmanager kei hard aan het knallen is voor De Rooi Pannen.