ShareOn

VACATURE JUNGLE
OFFICE
MANAGER.

WIJ ZOEKEN JOU.

ShareOn gaat uitbreiden met een hele toffe functie. Wij zijn namelijk op zoek naar een Jungle Office Manager. Wat je precies gaat doen vertellen we je zo, maar we kunnen je wel alvast verklappen dat je deze functie grotendeels zelf vorm mag gaan geven!

DIT GA JE DOEN.

Voor onze jungle office zijn wij op zoek naar een echte duizendpoot. Voor jou is hier geen dag hetzelfde. Het ene moment kruip je in de rol waarin contact met klanten en medewerkers centraal staat. Jij bent hét aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. Je verwerkt (nieuwe) aanvragen en zet deze door naar de juiste collega’s. Daarnaast sta jij altijd klaar voor je collega’s als zij er even niet uitkomen met hun uren(registratie) of verlofaanvragen. Het andere moment kruip je in de rol van projectmanager. Jij bent verantwoordelijk voor het monitoren en bewaken van de projecturen en verwerken van de facturatie. Je hebt het waarschijnlijk al door: de administratie komt daarmee dus ook bij jou te liggen. Je neemt dus ook het opstellen en verwerken van offertes onder je hoede én zorgt ervoor dat de follow-up momenten opgepakt worden. Geloof je ons nu dat geen dag hetzelfde is? Voor je het weet zitten jouw werkdagen erop. Mocht er dan toch nog tijd over zijn én weet jij jouw commerciële drive ook nog in te zetten om nieuwe klanten en opdrachten te vinden, dan voelen wij een match aankomen.

Oké, als je dan nog steeds wat tijd over hebt mag je ook een ronde gaan wandelen (of spelen) met onze Labradoodle kantoorhond. 😉

jouw dna.

Kort samengevat zijn wij op zoek naar iemand die:

 • Het eerste aanspreekpunt is voor zowel (nieuwe) klanten als collega’s
 • In beheer is van ons algemene mailadres en telefoonnummer
 • Verantwoordelijk is voor het monitoren van projecturen en de facturatie
 • Offertes opstelt en van follow-up contactmomenten inplant
 • Het liefst ook nog commercieel is ingesteld om nieuwe leads te genereren
 • Initiatief neemt, werk ziet liggen en zelfstandig te werk gaat
 • Gestructureerd werkt én verantwoordelijkheid durft te dragen
 •  
Ontwerp zonder titel 4
Ontwerp zonder titel 3

VOOR WAT, HOORT WAT.

Als je het ShareOn komt versterken, krijg je dit van ons:

 • Een unieke kans om in een (razend) snelgroeiende organisatie te stappen, waarbij je de mogelijkheid krijgt om écht het verschil te maken. Zowel voor ShareOn als voor opdrachtgevers.
 • Een dynamische werksfeer in een jonge, professionele organisatie met een klein, hecht team dat voor elkaar klaarstaat. Alles wat we doen, doen we vanuit de kracht van verbinding: samen maken we het verschil voor onze opdrachtgevers.
 • Een organisatie waar ruimte is voor jouw verfrissende ideeën en waar er daadwerkelijk naar jouw input geluisterd wordt.
 • Een uitdagende en afwisselende job waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Wij werken op basis van vertrouwen en geloven in jouw capaciteiten.
 • Een organisatie waarin hard gewerkt wordt om doelen te behalen, maar waarbij tegelijkertijd stilgestaan wordt bij het vieren van successen én teambuilding.
 • Een supertoffe jungle office op een centrale locatie in Tilburg.
 • Een fijne Macbook én telefoon van de zaak.

OVER SHAREON.

ShareOn is een jonge en dynamische organisatie die dagelijks het verschil maakt voor haar opdrachtgevers. We zijn expert in het bedenken en creëren van effectieve content die mensen verbindt aan merken. We werken met een klein, hecht team waarin ieders bijdrage even belangrijk is. Waar we voor elkaar klaar staan en elkaar verder helpen om het beste resultaat te behalen. Zowel voor onszelf als voor onze opdrachtgevers. Wij geloven er namelijk in dat wanneer je mensen in hun kracht zet en die krachten bundelt, mooie dingen ontstaan. Klik hier om meer te weten te komen over ons DNA. 

SOLLICITEER NU.

Zie jij jezelf hier al werken? Dan horen we heel graag van je! Stuur jouw cv en motivatiebrief dan voor 09-09-2022 naar jobs@shareon.nl. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 12 september. Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met ons wervingsteam via jobs@shareon.nl.

Tot slot. Wij vinden Jungle Office Manager wel passen, maar als jij een beter idee hebt voor deze functietitel, dan staan we daar zeker voor open. Gaaf toch?