Vier maanden aan de slag bij ShareOn en nu al bergen aan het verzetten

Vier maanden geleden kwam Vera het ShareOn team versterken. Ze startte midden in de zomerperiode. Een periode die binnen ShareOn bekend staat als een drukke en ietwat chaotische periode. Het was dus direct alle hens aan dek voor Vera. Sterker nog: ze werd gelijk in het diepe gegooid en kreeg tal van opdrachten op haar bord. Nu, vier maanden later, blikken we samen met Vera terug op haar vliegende start en eerste maanden bij ShareOn 

 

DIT KON GEEN TOEVAL ZIJN

Ruim twee jaar geleden kwam Vera voor het eerst in aanraking met ShareOn. Dat was geen toeval. Vera: “Een vriendin van mij werkte destijds bij KWEEKERS. Via die weg werd de link met ShareOn gelegd; ShareOn ondersteunde KWEEKERS namelijk in die periode met al hun marketing en communicatie activiteiten. Sinds dat moment is ShareOn eigenlijk op mijn radar gekomen. Ik ben het bedrijfsaccount gaan volgen op Instagram en ben ze daarna op de voet blijven volgen.” Begin van dit jaar kwam Vera opnieuw in aanraking met ShareOn. “Ik hoorde via KWEEKERS dat het super druk was bij ShareOn en dat ze versterking konden gebruiken”, vertelt Vera. “Ik heb Sharon toen een berichtje gestuurd. Binnen no time hadden we contact. Vanaf daar is het eigenlijk mega snel gegaan. Binnen twee weken tijd had ik twee gesprekken en voordat ik het wist had ik mijn contract ondertekend.” Toen de handtekening op papier stond kon Vera echt gaan beginnen: vanaf 1 juli ging ze officieel van start.  

VLIEGENDE START 

Vera startte midden in de zomerperiode bij ShareOn. Een bijzondere, drukke en ietwat chaotische periode. Vera: “Mijn eerste werkdag was pal in de zomer. Ik stroomde precies in op het moment dat er een aantal collega’s op vakantie waren. Dit was wel even zoeken. Het was iets compleets nieuws, maar toch ging ik er voor de volle honderd procent voor.” Vanaf de eerste dag kreeg Vera gelijk een hoop opdrachten op haar bord. Als je ons kent, weet je inmiddels wel dat wij geloven in leren door te doen. Gelukkig pakte Vera deze opdrachten met beide handen aan en besloot ze plankgas te geven. “Ik moest wel met de stroom mee. Dat vond ik in het begin wel spannend”, vertelt Vera. “Uiteindelijk ben ik in het diepe gegooid en heb ik voor veel opdrachtgevers losse opdrachten gedaan. Zo heb ik tal van social media posts geschreven, SEO-optimalisaties doorgevoerd en collega’s ondersteund waar dat nodig was.” 

In de tussentijd startte Vera haar zoektocht naar haar passie binnen ShareOn. Vera: “Iedereen heeft haar eigen expertise binnen ShareOn. Ik ben momenteel nog aan het onderzoeken waar mijn kracht nu écht ligt. Gelukkig krijg ik alle ruimte voor de zoektocht naar mijn expertise. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik krijg de vrijheid om veel verschillende projecten op te pakken en te kijken wat ik echt het leukste vind om te doen. Dat vind ik ook wel echt een kracht van ShareOn.” Terwijl ze druk bezig is met deze zoektocht naar haar passie en professionele expertise, is ze op persoonlijk vlak ook flink aan het ontwikkelen. “Ik heb mezelf in deze korte tijd zo erg kunnen ontwikkelen”, vertelt Vera. “Ik heb met en voor verschillende grote bedrijven mogen werken. Hierdoor heb ik een veel groter verantwoordelijkheidsgevoel gekregen en ben ik zelfstandiger geworden. Ook heb ik hierdoor gemerkt dat ik het liefste op één groot project, of meerdere kleine projecten voor dezelfde opdrachtgever, zit. Zo kan ik met volledige focus aan een project werken. Hierdoor zet ik iedere keer weer een stapje verder binnen ShareOn.”  

VOLLE BAK AAN DE SLAG BIJ SHAREON

Vera’s ontdekkingen werden gehoord én haar groei werd gezien. Daarom startte ze een aantal weken geleden met een aantal nieuwe opdrachten voor De Rooi Pannen, onder begeleiding van en in samenwerking met SharonVera: “Momenteel ben ik volledig aan het werk voor De Rooi Pannen. Ik ben de assistent-projectmanager van maar liefst drie grote projecten. Ook binnen deze opdrachten moet ik weer uit mijn comfortzone, wat me ertoe dwingt om te blijven ontwikkelen. In het begin was dat wel even spannend, maar gelukkig krijg ik hierbij de juiste hulp en ondersteuning van Sharon.” Dsprong in het diepe wordt beloond, ook Vera merkt dat. Momenteel houd ik me bezig met De Rooi Pannen dag, het 55-jarig jubileum en de tweede fase van de website. Eigenlijk ben ik de spin in het web die ervoor zorgt dat iedereen zijn of haar actiepunten uitvoert en bewaak ik het overzicht”, vertelt Vera. “Ik vind De Rooi Pannen een hele leuke opdrachtgever en ik kan nu ook echt knallen. Mede daarom haal ik super veel energie uit deze opdracht. Ook werk ik met deze drie projecten naar iets tastbaars toe, dat maakt het nog toffer.”  

MET DE STROOM MEE

Wat de toekomst gaat brengen is nooit zeker, wel ziet Vera ShareOn in haar toekomst. “ShareOn is in de afgelopen tijd zo hard gegroeid. Ik hoop mee te kunnen groeien en steeds weer een stapje verder te kunnen zetten”, vertelt Vera. “Op dit moment vind ik het projectmatig werken het leukste en ik hoop dat ik hier over een aantal jaar mega in ben gegroeid. Ik zou het bijvoorbeeld uiteindelijk ook tof vinden om een begeleidende rol in projectmanagement te hebben. Maar wie weet waar we over een jaardrie jaar of vijf jaar staan. We zien wel hoe het loopt en ik ga gewoon volle bak met de stroom mee, net zoals mijn begin bij ShareOn.” 

Behoefte aan extra kennis?

KIES VOOR CONTENT MARKETING CONSULTANCY.

GERELATEERDE STORIES.

Binnen één jaar van content creator naar content marketeer

Het is tijd om samen terug te blikken op het afgelopen jaar én de groei die Jady heeft doorgemaakt. Je leest het in deze blog.

Hoe vergroot jij jouw online zichtbaarheid in tijden van crisis?

In deze blog vertellen we jou waarom online zichtbaarheid nu belangrijker is dan ooit!

AAN DE SLAG.

Zin om samen aan de slag te gaan om impact te maken? Sharon staat voor je klaar.