Webinar: Rock jouw Instagram

Leer zelf jouw Instagram op professionele wijze te beheren dankzij dit webinar!

Zelf je Instagram rocken? Dat kan!

Jaaaa! Het is zo ver: wij gaan onze kennis van Instagram met jou delen tijdens een super toffe, interessante en waardevolle webinar. In dit webinar gaan we je alles, ja, echt alles, uitleggen over hoe je Instagram succesvol kunt inzetten voor jouw bedrijf. We nemen je mee in statistieken, leggen je uit hoe je een bedrijfsprofiel aanmaakt en optimaliseert en gaan we dieper in op allerlei soorten content: van posts tot stories en reels. Je krijgt zo voldoende handvatten om zelf content te creëren die impact maakt. Van beeldmateriaal tot captions en hashtags: we zetten alles voor je op een rijtje! En als extra ontvang jij na afloop van de webinar een handige checklist die je kunt afwerken, de Canva Basics Handleiding én de Facebook Creator Studio handleiding. Handig! 

Praktische informatie

Blogs en kennis door ShareOn in Tilburg (1)
Diensten van ShareOn in Tilburg 1

Tijdens dit webinar...

Na dit webinar...

Fotografie door ShareOn in Tilburg 1

Ben jij erbij?

Denk jij nu: “YES! Dit wil ik!”? Koop dan snel jouw kaartje voor dit webinar, gemakkelijk en snel via iDeal. Als jij je ticket gekocht hebt, ontvang je van ons een e-mail waarin alle praktische informatie staat!

 

Ben jij ook een koffieliefhebber?

Ben jij klaar om samen aan de slag te gaan? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we een kopje koffie inplannen om elkaar te leren kennen. Een match tussen jou en ons is de sleutel tot succes. Alleen zo kunnen wij jouw verhaal op de juiste manier uitdragen!