CONTENT MARKETING CONSULTANCY.

Haal externe expertise in huis om het verschil te maken.

Content Marketing Consultancy

Wat houdt

dat precies in?

Content marketing is (en wordt) steeds belangrijker. Om op te blijven vallen is het wél belangrijk om de juiste mensen aan boord te hebben: mensen die met de juiste focus zorgen voor rake content.  En dat is waar ShareOn inspringt. Ons creatieve team staat voor je klaar als onafhankelijk verlengstuk van jouw organisatie. 

 

Binnen onze dienst Content Marketing Consultancy werken onze professionals als onafhankelijk verlengstuk van jouw interne marketingteam. Door die externe expertise in huis te halen wordt er (opnieuw) met een kritische en creatieve blik gekeken naar jullie marketing. Kort gezegd: je maakt gebruik van deze expertise om jouw content marketing naar een hoger niveau te tillen. Bijvoorbeeld om een contentstrategie te ontwikkelen die naadloos aansluit bij je doelgroep. Of om toffe campagnes uit te zetten. Ondersteuning op de gebieden waar jij het kan gebruiken. Wij bieden extra hulp waar jij het nodig hebt, dus!

Alle praktische informatie op een rijtje.

DIT KUN JE

VERWACHTEN.

De hoeveelheid benodigde uren is per organisatie onwijs verschillend. Daarom stemmen we samen eerst goed af waar de behoefte ligt. Vervolgens komen wij met een plan waarmee wij het verschil kunnen maken. Ons advies is over het algemeen om minimaal één dag in de week aan te houden. Op die manier kun je namelijk echt meters maken. We kunnen namelijk altijd in uren opschalen wanneer dat nodig is!

Om echt meters te kunnen maken starten we met een samenwerking van minimaal een half jaar. Na die periode evalueren we en bepalen we de route voor een vervolg.

Een goede samenwerking start bij de juiste match. Daarom kijken we kritisch naar jouw behoeften en koppelen we daar vervolgens de juiste persoon, mét de juiste expertise, aan jouw organisatie.

Natuurlijk; om de bedrijfscultuur en -sfeer goed mee te krijgen gaat onze voorkeur er juist naar uit om regelmatig op locatie te werken. Een kleine kanttekening: doordat we elkaar onderling ondersteunen, en dus met meerdere creatieve breinen samenwerken voor een opdrachtgever, is het noodzakelijk om ook op het ShareOn kantoor te werken. We moeten dus samen zoeken naar een gewenste balans. Maar daar komen we vast en zeker uit! 😉 

Binnen ShareOn leiden we onze content marketeers breed op. Dat houdt in dat iedere marketeer van alle facetten binnen content marketing iets af weet. Iedere marketeer heeft overigens haar eigen kwaliteiten: de een is beter in copywriting, de ander in grafisch design. Om het beste resultaat te behalen werken onze content marketeers dan ook onderling intensief samen voor opdrachtgevers.

We houden altijd een nauwkeurige urenregistratie bij om grip te houden. Vinden we zelf ook wel zo prettig. Daarnaast stemmen we bij aanvang van de samenwerking af waar de behoefte ligt en welke werkzaamheden binnen de kaders van de samenwerking vallen.

Een heldere, transparante werkwijze. 

ZO WERKEN WIJ.

Binnen ShareOn werken we op basis van een abonnementsvorm. Op die manier heb jij, als ondernemer, duidelijke grip op jouw uitgaven en weet je wat je per maand kan verwachten. Daarnaast kunnen wij op die manier echt een toegevoegde waarde creëren en stappen zetten die nodig zijn voor het beste resultaat.

 

Onze dienstverlening is flexibel in te zetten binnen het aantal afgesproken uren per maand. Die flexibiliteit is wel zo fijn, toch?

What’s in it for you?

DE VOORDELEN.

Samen zorgen we ervoor dat jij op de juiste manier online zichtbaar bent en blijft.

Samen zorgen we ervoor dat jij op de juiste manier online zichtbaar bent en blijft.

AAN DE SLAG.