MARKETING CONSULTANCY.

Echt impact maken met content.

haal er het maximale uit.

Als je contentstrategie staat, is het tijd voor de volgende stap: het uitrollen van de strategie binnen je organisatie. Om ervoor te zorgen dat jouw marketing team de strategie naadloos kan vertalen naar aansprekende content, is het essentieel om hier de juiste aandacht aan te besteden. Je wil je team van A tot Z meenemen in de strategie en hen de nodige tools en kennis aanreiken. Zodat zij vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen.

 

Ik ben jouw Marketing Consultant die de handen ineen slaat met jouw marketing team, zodat we de strategie tot leven brengen. Daarbij zal ik jouw marketing team betrekken en coachen waar nodig. Een aantal belangrijke aandachtspunten:

Laten we de handen ineenslaan om jouw marketing naar het volgende level te tillen! 

“Er zijn ontzettend veel medewerkers die met hart en ziel werken aan de marketing van prachtige organisaties. Doordat zij vaak geen duidelijke richting hebben, en daarin niet gecoacht worden, blijven resultaten vaak uit. Dat kan als een teleurstelling voelen. Door je marketing team mee te nemen in de strategie, zorg je ervoor dat deze echt landt binnen de organisatie. Op die manier kunnen zij zelfstandig, en met veel trots, een belangrijke bijdrage leveren. Ieder met zijn of haar eigen expertise, zodat het team écht als team kan opereren. Je ziet daardoor het plezier weer terugkomen in het werk, en dat blijft zo gaaf om te ervaren!”

AAN DE SLAG.