Het team

Ons team bestaat uit ambitieuze en creatieve powervrouwen!

ShareOn - Marketing & Communicatie in Tilburg
ShareOn - Marketing & Communicatie in Tilburg
Joëlle Leijten | ShareOn - Marketingbureau in Tilburg
Nanne Jacobs | ShareOn - Marketingbureau in Tilburg

Maak kennis met

Het ShareOn team

Tekengebied 1

Sharon Damen

 Ik ben Sharon, 25 jaar en woonachtig in het prachtige Tilburg. In 2017 behaalde ik mijn bachelor Sociale Psychologie aan Tilburg University. Ik ben in mijn vrije tijd altijd bezig geweest met zelfontwikkeling. Om die reden heb ik me naast mijn studie vastgebeten in mijn hobby: social media. Na het afronden van mijn bachelor besloot ik de sprong in het diepe te nemen en voor mezelf te beginnen. Binnen één week zette ik alles op: een logo, website, KvK inschrijving. Gas erop! Want ja, zo ben ik. Waar mijn kracht ligt? Ik weet me feilloos te verplaatsen in de doelgroep. Daardoor weet ik de juiste snaar te raken, zowel tekstueel als visueel. Mijn hersenen draaien overuren omdat ik vol creatieve ideeën zit.

Sofie de Koning

Hi! Ik ben Sofie, 23 jaar en werkzaam als Junior Content Marketeer bij ShareOn. Na mijn periode als stagiair begint het avontuur nu pas echt als 1e full-time medewerker bij ShareOn! Ik ben net afgestudeerd en heb mijn diploma’s ‘Crossmediale Communicatie’ en ‘Ruimtelijk vormgever’ in the pocket. Klaar om jullie te helpen met vormgeving, social media, copy en ga zo maar even door! Ik ben een echt mensen mens, hou van een hapje en een drankje, ben erg creatief en enorm gedreven.

 

Tekengebied 2
Joëlle Leijten | ShareOn - Marketingbureau in Tilburg

Joëlle Leijten

Hi! Mijn naam is Joëlle Leijten (19) en ik loop de aankomende 5 maanden stage bij ShareOn Ik volg de opleiding Marketing Communicatie & Sales aan De Rooi Pannen in Tilburg. Naast mijn studie ben ik graag onder de mensen, en ben ik serveerster. Ik ben graag creatief bezig en houd van uitdagingen. Tijdens mijn stage bij ShareOn wil ik me gaan focussen op de online marketing, vormgeving en communicatie. Wat ik wil bereiken? Ik wil verder komen in de marketing- en communicatiewereld en mijn creatieve vaardigheden verder ontwikkelen!

 

Nanne Jacobs

Hi! Ik ben Nanne Jacobs 25 jaar en woonachtig in Tilburg. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Communicatie aan de Avans Academie. Mijn opleiding legt haar focus op persoonlijke en praktijkgerichte kwaliteiten van een student. Laat mij nu net veel praktijkgerichte kwaliteiten hebben en daarom past deze studie zo goed bij mij. Ik ben een sociaal, flexibel en hardwerkend persoon. Ik ben graag creatief en praktijkgericht bezig. Naast mijn studie ben ik graag onder de mensen en houd ik van een hapje en een drankje. Mijn doel tijdens deze stage is om verder te groeien in de kwaliteiten die ik heb en natuurlijk het behalen van mijn diploma, niet geheel onbelangrijk!

 

Nanne Jacobs | ShareOn - Marketingbureau in Tilburg

Ben jij ook een koffieliefhebber?

Ben jij klaar om samen aan de slag te gaan? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we een kopje koffie inplannen om elkaar te leren kennen. Een match tussen jou en ons is de sleutel tot succes. Alleen zo kunnen wij jouw verhaal op de juiste manier uitdragen!